5 Elementen Reis

De 5 Elementen Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout zijn op deze site verbonden aan Chinese Voedingsleer. De elementen vertegenwoordigen de organen in je lichaam, de 5 smaken en de voedingsmiddelen. Weten wat bij wat hoort maakt dat je gerichter je maaltijden kunt samenstellen en je een betere balans in je lichaam zult ervaren.

Maar er is meer wat je kunt doen met de 5 Elementen. De energiestroom in je huis, praktijkruimte of kantoor verbeteren met de 5 elementen (Feng Shui) bijvoorbeeld of ontdekken wat je talenten zijn (BaZi, Chinese Astrologie) of je mindset veranderen.

5 Elementen Reis

In de loop der jaren ben ik zo vergroeid geraakt met het werken met de 5 Elementen dat ik een 5 Elementen Reis voor jouw persoonlijke ontwikkeling heb ontwikkeld. Wie ben je, wat wil je en hoe kom je daar. Dat zijn de vragen waarop ik je, met hulp van de 5 Elementen antwoord op ga geven.

Meer over de 5 Elementen Reis vind je op mijn andere website Vital Living

Wie ben je, wat wil je en hoe kom je daar?

Vragen die we onszelf allemaal weleens stellen. Maar vooral als je altijd voor anderen klaargestaan hebt, als jij altijd gezorgd hebt en dat nu niet meer hoeft (kinderen het huis uit), je al jaren droomt van een eigen praktijk of gewoon het gevoel hebt dat je op een kruispunt in je leven staat.

Leef je jouw bestemming?

Als je toe bent aan het leven van jouw bestemming, jouw eigen pad, toe bent aan een echte verandering en bereid bent tot het investeren in die verandering. Dan bied ik je behalve de inspiratie op deze receptensite ook 5 Elementen (Feng Shui) Life Coaching.

Omdat het soms makkelijker is om wat begeleiding te krijgen vanuit een holistisch perspectief waarin jij centraal staat maar ook je woonomgeving, je voeding, je mindset én de talenten die je misschien wel of juist nog niet kent.

Vul mijn Gratis Mini Scan 5 Elementen Reis in waarin je ontdekt welk van de elementen op dit moment in je leven bij jou de meeste aandacht vraagt. Want kiezen voor een ander voedingspatroon is 1 ding maar misschien kun je op andere vlakken ook wel wat ondersteuning gebruiken.

  • Metaal (ontdek je ware talenten)
  • Water (verander je mindset)
  • Hout (verander je omgeving/interieur)
  • Vuur (word weer stralend en enthousiast)

Naar de Gratis Mini Scan

Naar de Mini Scan