Aanbod

​Food Talk of Food Walk

Introductie 5 Elementen Voeding telefonisch of al wandelend.

 • Je bent onder behandeling van een therapeut die je vraagt meer op je voeding te letten
 • Je ​hebt vragen over je huidige voedingspatroon​

In​ beide gevallen ​help ik je graag op weg met het geven van advies en inspiratie wat je aan je voeding kunt veranderen om je beter te voelen. We doen dat telefonisch of via Skype òf in de frisse buitenlucht (​Landgoed Elswout​ in Overveen bij Haarlem).

Je investering hiervoor ​bedraagt ​60 euro telefonisch of 75 euro ​​voor een wandelsessie.

​Bel me op 06 - 5320 5588 als je hier interesse in hebt.


​Workshop 5 Elementen Voeding inclusief 5 Elementen lunch​

 • ​Je hebt een grote interesse in gezonder eten
 • Je houdt niet van diëten
 • Je bent nieuwsgierig naar deze filosofie en de theorie erachter
 • Je ​weet ​al iets van 5 Elementen Voeding​ en wilt graag gerechten proeven
 • Je zoekt een leuke activiteit om met een paar vriendinnen te doen

In deze gevallen is de Workshop 5 Elementen Voeding voor jou geschikt. Op een zaterdag of een zondag van 11.00 tot 14.00 (uitloop naar 14.30 mogelijk). Relaxed je ​weekenddag thuis
beginnen, een inspirerende activiteit en vroeg genoeg weer thuis om je dag met je gezin weer te eindigen. De Workshop ​geef ik in Haarlem-Zuid (vrij en makkelijk parkeren​).

De Workshop inclusief hand-out en vers bereide 5 Elementen Lunch is 68 euro.


​​Persoonlijk 5 Elementen Voedingsplan

 • ​Je wilt echt serieus aan de slag met een verandering van je voeding om zo je klachten te verminderen
 • Je bent bereid om 8 dagen eerlijk je voeding en leefstijl te noteren en met mij te delen
 • Je ​bent bereid om te gaan koken (niet ingewikkeld) en houdt van lekker eten
 • Je hebt een open mind, bent nieuwsgierig en niet bang voor verandering

Met een Voedingsplan krijg je van mij richtlijnen om stap-voor-stap je voedingspatroon en leefwijze aan te passen. Uiteraard houd ik rekening met jouw smaak en hoef je geen dingen te eten die je niet lekker vindt. Het kan wel zijn dat je iets ​wat je lekker vindt een maand moet laten staan om te ervaren hoe je lichaam hier op reageert.
Het Voedingsplan bestaat uit ​3 sessies (intake in Haarlem, uitwerking plan, telefonisch contact of sessie in Haarlem voor toelichting op plan).

Je investering hiervoor bedraagt 197 euro
Voorafgaand aan ​het uitwerken van een Voedingsplan hebben we altijd eerst ​een vrijblijvend telefoongesprek om te bespreken of een Voedingsplan is wat je wilt. ​

Bel Nicky op 06 - 5320 5588 voor een vrijblijvend gesprek of het inplannen van een afspraak.


​Belangrijke informatie voor jou

​De tips en adviezen die ik je geef zijn vrijblijvende handreikingen voor een betere gezondheid vanuit Chinese Voedingsleer, 5 Elementen Voeding.
Deze zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen (sinds 2012) en de jaaropleiding Chin Food Consulent ® bij de Total Health Academie gegeven door Jutta Koehler. Deze opleiding heb ik in juni 2017 afgerond met een diploma en heb ik in oktober aangevuld met een bijscholing Metabolic Typing.

Door mijn interesse voor gezonde maar vooral lekkere voeding en als Feng Shui Consultant heb ik me verdiept in deze leer van de 5 elementen op voedingsgebied, er ontzettend veel over gelezen en in de praktijk gebracht voor mijzelf en mijn partner. Dit receptenblog en de adviezen die ik geef zijn daar het resultaat van. Ik heb echter geen medische achtergrond of opleiding.

Dat betekent dat als je serieuze gezondheidsklachten hebt je altijd zelf verantwoordelijk blijft voor je eigen gezondheid en ik je aanraad ook hulp te zoeken bij je huisarts en/of een erkende acupuncturist, voetreflextherapeut of een in TCM (Traditional Chinese Medicine/Chinese Geneeswijzen) gespecialiseerde arts of therapeut.

Gezonde voeding is ​een belangrijke ​bijdrage voor een goede gezondheid maar zeker niet de enige optie.

De tips en adviezen die ik je geef zijn vrijblijvende handreikingen voor een betere gezondheid vanuit Chinese Voedingsleer, 5 Elementen Voeding.
Deze zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen (sinds 2012) en de jaaropleiding Chin Food Consulent ® bij de Total Health Academie gegeven door Jutta Koehler.
Deze opleiding heb ik in juni 2017 afgerond met een diploma.

Door mijn interesse voor gezonde maar vooral lekkere voeding en als Feng Shui Consultant heb ik me verdiept in deze leer van de 5 elementen op voedingsgebied, er veel over gelezen en in de praktijk gebracht voor mijzelf en mijn partner. Dit receptenblog en de adviezen die ik geef zijn daar het resultaat van. Ik heb echter geen medische achtergrond of opleiding.

Dat betekent dat als je serieuze gezondheidsklachten hebt je altijd zelf verantwoordelijk blijft voor je eigen gezondheid en ik je aanraad ook hulp te zoeken bij je huisarts en/of een erkende acupuncturist, voetreflextherapeut of een in TCM (Traditional Chinese Medicine/Chinese Geneeswijzen) gespecialiseerde arts of therapeut. Gezonde voeding is een weliswaar belangrijk radertje voor een goede gezondheid maar zeker niet de enige optie.