Clearing

Helder hoofd met Energy ClearingStress loslaten met een Energy Clearing

Dat Andere Ontbijt, daarvan weet ik (en misschien jij ook al) dat het je een Helder Hoofd en Meer Energie geeft. Maar je kunt nog meer doen voor dat Heldere Hoofd en Meer Energie! Oftwel het loslaten van stress en meer rust, ontspanning maar ook energie en focus ervaren.

Hoe? Met een Energetische Clearing, een energetische ‘schoonmaak’ van je energievelden waardoor je je letterlijk opgeluchter voelt.
Maar omdat het werken met energie misschien ‘vreemd’ voor je is, bied ik je de eerste keer gewoon Gratis aan. Zodat je kunt ontdekken of Clearing bij jou past en je daadwerkelijk opluchting voelt en je hoofd wat leger aanvoelt.

Waarom zou jij dat nou willen, zo’n Clearing?

Het klinkt zweverig en dat is helemaal niks voor jou. Jij staat met 2 benen op de grond en bovendien sta je altijd klaar voor anderen. Je hebt helemaal geen tijd om je met zweverige dingen bezig te houden. Maar toch denk je weleens….pffff even geen gedoe en stress aan je hoofd, wat heerlijk zou dat zijn!

En dat is nou precies wat ik je bied met een Clearing. Want je kunt de Clearing gewoon over je heen laten komen, je hoeft niks te doen, je hoeft nergens heen en al helemaal nergens aan te denken.
Hoe dat kan? Dat kan omdat de Clearing die ik je geef een Meditatie op afstand is die je vrijer maakt van alles wat je dwarszit. Ik los jouw ‘zorgen’ niet voor je op maar bied je een oordeel loze energetische en liefdevolle ruimte zodat je makkelijker kunt loslaten wat je kwijt wilt.

Gratis Clearing voor rust en energie tegelijk

Hoe kan het dat een Clearing werkt ook al ‘doe jij er niks aan’?

Dat komt omdat we, als je in ‘energie’ denkt, eigenlijk altijd met alles en iedereen in verbinding staan. Je hebt vast weleens een onverwacht telefoontje gehad van iemand die je een tijd niet had gezien of gehoord maar toevallig de laatste dagen aan moest denken. Dat is net zoiets. Energiewerk kent geen tijd en afstand. Het is een continue stroom energie, liefde of hoe je het ook wilt noemen die altijd doorgaat en waarvan je met Clearing bewuster gebruikt maakt.

Meditatie op Afstand dus

Ik zal het je proberen uit te leggen. Stel je voor dat je in een ruimte komt die zo fijn voelt dat alle zorgen en problemen van je af vallen. Zodra je die ruimte binnenkomt voel je rust in jezelf komen, een vrijheid die maakt dat je je meer ontspannen voelt en je niet meer zo druk maakt, je je ‘zorgen’ even beter aan kunt.

Dat is wat ik met die Meditatie op Afstand voor je doe. Ik stel mijn hart voor je open, zonder oordeel en verwachtingen, zonder ‘moeten’, los van jouw persoonlijke ‘verhaal’. Ik zet letterlijk een ruimte voor je open waar je gewoon vrij in mag lopen. Om jezelf te zijn en jouw ‘verhalen’ stukje bij beetje los te laten. En dat loslaten lukt beter omdat ik niet jij ben.

Want we zitten allemaal in ons eigen verhaal, ons eigen drama en dat maakt het soms zo lastig om dingen los te laten. Iemand anders kan jou veel beter die liefdevolle ruimte geven, omdat diegene geen persoonlijke verbinding met jouw ‘verhaal’ heeft. Dat is de kracht van Clearing.

Gratis een ‘Helder Hoofd’ ervaren met Clearing?

Meer over Energy Clearing vind je ook op mijn andere site www.vital-living.nl
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je het graag een keer gratis proberen?

Klik op de button en vul je gegevens in. Dan ontvang je de Clearing op de eerstvolgende gewenste dag na je aanmelding óf je ontvangt van mij een mail met de dag waarop ik je de Gratis Clearing geef.

gratis_proefclearing