Droom jij hier ook van?

Afvallen zonder dieet en zonder eindeloos calorieën te tellen… dat wil iedereen wel, toch?

Ik tenminste wel. Ik ben zeker niet te dik maar een paar kilo eraf op een strategische plek zou wel fijn zijn. Diëten kan ik niet (of wil ik niet : )), snoepen doe ik vrijwel niet, chips heb ik niet in huis en na 1 glas wijn word ik slaperig… Maar toch zit dat rolletje me af en toe in de weg.

De vraag is natuurlijk… wil je gewicht kwijt of wil je eigenlijk:

  • Lekkerder in je vel zitten ongeacht je gewicht
  • Meer energie hebben
  • Gewoon een strakker lichaam hebben?

Voor mezelf heb ik besloten dat deze drie dingen belangrijker zijn dan dat cijfer op de weegschaal.

Natuurlijk, bij echt overgewicht moet dat cijfer wel naar beneden maar anders is de focus op meer energie, lekkerder in je vel en meer spierkracht een betere optie, dat vind ik tenminste.

Door volgens de vijf elementen te gaan eten zul je merken dat alles gecombineerd wordt, je wordt strakker, verliest gewicht, krijgt meer energie en zit gewoon lekkerder in je vel!
En dat zonder calorieën te tellen (we eten gewoon roomboter en olijfolie) en zonder al te veel aandacht voor die weegschaal. Bovendien leer je dat dagen alleen rauwkost eten en eindeloze glazen water drinken soms meer kwaad dan goed doet.

Wil jij meer weten over afvallen zonder diëten?

Ik vertel je er graag over in mijn Workshop op vrijdag 10 april in Haarlem, van 11.00 tot 14.00 uur. Je bent er al bij voor 38 euro.

Meld je wel snel aan want er is maar plek voor 5 deelnemers!

>>> Lees meer over de Workshop of meld je hieronder direct aan.

[contact-form-7 id=”63901″ title=”Aanmelding Vijf Elementen LunchTafel 10 april”]

Geef een reactie