Vormgeving Mooie Boekjes

Boekje Spookt het op Elswout

 

 

 

 

Een Mooi Boekje in 32 dagen!

Van ‘niets’ tot een fysiek boekje in de boekhandel. Zo snel kan het gaan als er een goede flow in het project zit en alle partijen op elkaar afgestemd zijn.

Wat maakt jouw bedrijf bijzonder?

Jouw dienst of  bedrijf is bijzonder en dat mag iedereen weten! Promotie gebeurt al door middel van je website, folders en social media, maar is er nog meer mogelijk?
Wat kun je nog meer verzinnen om je bedrijfsnaam te koppelen aan de beleving die je je doelgroep wilt geven? Of het nu gaat om een Hotel, Bed&Breakfast, Natuur of Cultuurlocatie, bijzondere reizen, wijncursussen of andere trainingen. Mijn ‘Mooie Boekjes” concept met een Belevenisverhaal of route speelt in op deze vraag en bied een oplossing. Maar welke stappen zijn daar precies voor nodig?

boekje nachtegaalwandeling

Stap 1 –  Een Gratis Brainstorm Afspraak
In een Gratis Brainstorm Afspraak bespreken we wat jouw bedrijf anders en bijzonder maakt en waar je je doelgroep mee kunt binden en verrassen. We genereren samen een aantal mogelijke ideeën, ideeën die we samen concreter maken zodat het eindresultaat (bijv. een boekje) helemaal afgestemd is op jouw bedrijf en jouw doelgroep. Welk verhaal wil je over jouw bedrijf vertellen en welk verhaal en uitvoering is interessant voor je doelgroep? Dat zijn de belangrijkste vragen waar we het over gaan hebben.

Stap 2 – Wat is er precies nodig?
Wat is voor jouw bedrijf een goede oplage, verkoopprijs en verspreiding? Wil je het boekje weggeven of verkopen, fysiek in een mooie uitvoering of als digitale uitgave? Wat past bij je bedrijf, je doelgroep en je budget? Wat wordt de inhoud, lever jij de tekst en fotografie aan of nemen we je dat allemaal uit handen? Alles is hierin mogelijk. Ik ben de ideeënuitvoerder, jij bepaalt wat past.

Stap 3 – Wat is je investering?
Wat is je investering bij welke uitvoering? Zie je het als een extra kostenpost of als onderdeel van je marketingbudget. Gebruik je het als customized promotiemiddel naar je klanten in plaats van dure advertenties of is het extra? In een tweede bezoek leg ik je de diverse mogelijkheden en investeringen voor.

Stap 4 – De eerste opzet
De inhoud is verder gedefinieerd naar een eerste opzet, uitgewerkt in een 4-tal pagina’s. Deze opzet komen we presenteren zodat je een goede indruk krijgt van het eindresultaat.

Stap 5 – Een prachtig Eindresultaat
Samenwerken is hier de grootste kracht. Partijen die snel schakelen met liefde voor hun vak. Dat maakt dat het eindresultaat er geweldig uitziet. Je ‘proeft’ de liefde die erin zit en dat voelt de ontvanger (je doelgroep) ook!

 

Benieuwd naar een andere promotie van je bedrijf? Maak een afspraak!


Maak nu die afspraak voor Stap 1 en 2!
Een afspraak vol Inspiratie die slechts 45 minuten van je tijd vraagt
(behalve als je wilt dat het langer duurt…)

Vul je gegevens in en ik bel je binnen 24 uur om deze sprankelende afspraak in te plannen. Direct bellen kan ook naar Nicky Beentjes, 023 – 5320762

[contact-form subject=’Bel mij terug voor een afspraak’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Opmerking’ type=’textarea’/][/contact-form]

 

Geef een reactie