Voor wie?

1. Je hebt weinig energie, slaapproblemen of overgewicht

Diëten wil je niet of heb je al eindeloos geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Je bent op zoek naar een voedingspatroon dat wel werkt voor jou. Vijf Elementen Voeding kijkt niet naar calorieën maar naar het effect in je lichaam en dat maakt dat je precies die recepten kunt kiezen die voor jouw lichaam goed voelen. Gerechten die maken dat je meer energie hebt, beter slaapt en afvalt.

2. Je houdt van lekker eten

Maar niet van uren in de keuken staan. Je kiest het liefst voor gezonde en pure ingrediënten om heerlijke maaltijden samen te stellen. Je bent nieuwsgierig wat Vijf Elementen Voeding precies is en zou er graag wat meer over willen weten.

3. Je bent therapeut en wilt je cliënten adviseren over gezonde voeding

Als alternatief therapeut (vanuit Oosterse Geneeskunde) weet je wel veel van voeding en gezondheid maar je mist de kennis over het in je dagelijks leven toepassen van Vijf Elementen Voeding. Een opleiding hierover volgen gaat je te ver maar in 1 dag wat meer achtergrond krijgen, gerechten kunnen proeven en dit met je cliënten kunnen delen spreekt je wel aan.

 

Op deze website/blog vind je:

  • Reviews van recepten die passen binnen de Vijf Elementen Filosofie inclusief eigen ervaringen
  • Aankondigingen van Vijf Elementen Workshops

Vijf Elementen Voeding Workshop aankondigingen

In een persoonlijke setting geef ik regelmatig Workshops Vijf Elementen Voeding in Haarlem. In een kleine groep (maximaal 5 deelnemers) leg ik je de achtergrond van deze filosofie uit én bereiden we samen een gezonde Vijf Elementen Lunch die we gezamenlijk opeten.

Op de hoogte blijven?

Download dan in elk geval mijn Gratis Ontbijtrecepten dan weet je zeker dat je op mijn mailinglijst staat voor vooraankondigingen en nieuwe recepten.

 

Geef een reactie