Wil jij ook het onmogelijke?

  1. je houdt niet van koken maar wil toch lekker eten…

  2. kilo’s kwijt zonder dieet…

  3. lekker slapen zonder slaappillen…

  4. meer energie zonder te sporten…

en zo kunnen we nog wel even doorgaan 😉

Mijn oplossing voor al deze punten is eten volgens de Vijf Elementen. Klinkt ingewikkeld maar is het niet als je de recepten op dit blog maakt of uitleg krijgt en proeft van een heerlijke Vijf Elementen lunch op de Food Inspiratiedag.

Inspiratiedag Vijf Elementen Voeding

Houd jij van koken of van lekker eten?

Wat betreft dat koken… totdat mijn partner jaren geleden een wok voor z’n verjaardag kreeg had ik geen belangstelling om te koken. Ik vond het niet leuk en kon het ook niet. Aardappelen, vlees, groenten was mijn pakkie an en hij deed de lekkere gerechten.

Tot de komst van de wok dus. We reisden al veel naar Azië en met de wok hadden we de smaken van India, Thailand, Vietnam en Indonesië gewoon thuis in de pan. Er ging een wereld voor me open. Alle ingrediënten bij elkaar, wat een heerlijkheid. Ineens werd koken makkelijk, leuk én lekker. Nou ja, koken? Lekkere wokgerechten met rijst heb ik het dan over.

Want bij echt koken denk ik altijd aan ingewikkelde gerechten met moeilijke sauzen, termen die ik niet ken (pocheren?), veel pannen op het vuur die allemaal op een andere tijd klaar zijn en eindeloos geduld hebben. En laat ik van dat laatste nou net weinig meegekregen hebben : )

Doe mij maar lekker snel en vooral niet te ingewikkeld. Want mijn hobby blijkt lekker eten te zijn en niet zozeer koken. Hoe is dat bij jou? Ben jij een keukenprinses of meer de genieter aan een mooi gedekte tafel?

Van onmogelijk naar mogelijk, lekker eten en toch afvallen

Als jij nou ook van lekker eten houd (en punt 2, 3 en 4 ook interessant vind) dan heb ik iets voor je.

  1. Recepten voor gerechten die redelijk makkelijk te maken zijn
  2. Gerechten die je meer energie geven,
  3. Lekkerder laten slapen
  4. En… zelfs helpen bij het zonder moeite afvallen

Koken met de Vijf Elementen

Dat is gerechten maken volgens de Vijf Elementen (Chinese Voedingsleer). Nou, denk je dan misschien dat klinkt weer moeilijk en ingewikkeld, is het een exotisch dieet, moet je dan van Chinees eten houden, is het weg met de aardappel, zijn het maaltijden met ingrediënten die je niet lust????

Nee dus, het valt allemaal reuze mee want ik heb het allemaal voor je uitgezocht, de theorie, de recepten bekeken, gemaakt en beoordeeld en ben tot de conclusie gekomen dat het allemaal heel goed te doen is maar vooral HEEL ERG LEKKER SMIKKELEN IS!

Inspiratiedag Vijf Elementen Voeding ontdekken, proeven en genieten

Wil jij ook lekker en gezond gaan eten?

  1. Maak dan de gerechten die ik verzameld heb op dit blog
  2. Of… wat mij betreft de leukste optie, je doet een keer mee aan mijn Inspiratiedag! Vol gezelligheid, vrolijkheid, lekker eten, goed gezelschap en waardevolle informatie over gezond eten volgens de Vijf Elementen.

Ik vind het superleuk om mijn enthousiasme over lekker en gezond eten met jou te delen en heet je hartelijk welkom op de eerstvolgende Inspiratiedag, woensdag 17 juni in Haarlem!

Klik op de button voor meer informatie en het aanvragen van een kortingscode van 30 euro.

Inspiratiedag Vijf Elementen Voeding

 

Geef een reactie